Alanya Kültür Merkezi - Haber Detayı

ALANYA BELEDİYESİ 4.LİSELERARASI TİYATRO ŞENLİĞİ

25.05.2016 16:44:00

Alanya Belediye Tiyatrosunun düzenlediği 4. Liselerarası Tiyatro Şenliği kapsamında, Bahçeşehir Koleji,Doğa Koleji ve Fevzi Alaettinoğlu liselerinin sergilediği oyunlar büyük beğeni ile izlendi. Liselerde Tiyatronun önem kazanması ve lise öğrencilerini Tiyatroya teşvik etmek amacıyla bu sene ayrıca En İyi Oyun, En İyi Erkek Oyuncu, En İyi Kadın oyuncu, En iyi yardımcı erkek oyuncu,En iyi yardımcı kadın oyuncu,En iyi Dekor,En iyi Kostüm ödülleri verildi.
Şenlik katılımcıları 19-25 Mayıs 2016 tarihleri arasında Alanya Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesinde oyunlarını seyircilere ve yarışma jürisiyle buluşturdular.
Alanya Belediye Tiyatrosu oyuncularından oluşan yarışma jürisinin değerlendirmeye aldığı konu başlıkları ve ödül kazananları ise şöyle;
En İyi Oyun: Suç ve Ceza- Bahçeşehir Koleji
En İyi Erkek Oyuncu: Hakan Kanlıöz- Bahçeşehir Koleji